Event Schedule

11:15 - 11:30

MASTERCLASS FOOD TASTING

MUDDLE ME PRESENT: SPECILTY COFFEE

CRISTOPHER DOMINGO

Specialty Coffee master at muddle me

11:35 - 12:35

pizza competition round 1

pizza master
pizza challenge test 1 and test 2

15 Minutes
Break

break

food tasting

12:50 - 13:10

DEMO/ TASTING

MKN
Ultimate Commercial Kitchen Technology
Made in Germany

CHEF RABIH AL AARAJ

HEAD CHEF R&D
MKN

5 Minutes
Break

break

food tasting

13:15 - 15:00

pizza competition round 2

pizza master
signature pizza

10 Minutes
Break

break

break: silal interview

15 Minutes

acrobatic pizza show

pasqualino barbasso

world champion

15:25 - 15:40

pizza competition

pizza master award ceremony

15:40 - 16:00

MASTERCLASS
FOOD TASTING

MASTERCLASS
ITALIAN CLASSIC CUISINE
PIZZA ALLA ROMANA

CHEF SIMONE FEDERICI

ANTONIA RESTAURANT

5 Minutes
Break

break

food tasting

16:05 - 16:25

SEAFOOD CUISINE

MASTERCLASS
Cross ethnic Cuisine
Italian – Sri Lanka

SHAMMI DE COSTA SOUS

EXECUTIVE CHEF
TRADERS HOTEL

5 Minutes
Break

break

food tasting

16:30 - 16:50

MASTERCLASS

0 Cross ethinic cuisine:
Asian Fusion

Chef Rahmat Hidayat

Mings Chamber

10 minutes

FOOD TASTING

GRANA PADANO

CHEF WALTER POTENZA

17:00 - 17:15

MASTERCLASS
MUDDLE ME

SPECIALITY COFFEE
SPECIALTY COFFEE WITH FRENCH CREAM

CRISTOPHER DOMINGO

Specialty Coffee master at muddle me

10 Minutes
Break

break

food tasting

17:25 - 17:45

masterclass

BUTTER IN FRENCH CUISINE

WALTER POTENZA
CHEF SYLVIA ROZEBOOM

11:20 - 11:35

MASTERCLASS FOOD TASTING

MUDDLE ME PRESENT: SPECILTY COFFEE

CRISTOPHER DOMINGO

Specialty Coffee master at muddle me

5 Minutes
Break

break

food tasting

11:40 - 12:00

MASTERCLASS

pizza masterclass

CHEF ALESSANDRO LUNARDI

15 minutes

MASTERCLASS
FOOD TASTING

MUDDLE ME PRESENT: FUTURISTIC MOCKTAILS

DONNE SALAZAR

MIXOLOGISTE
Muddle Me

12:15 - 12:35

masterclass

FRENCH BUTTER
CLASSIC FRENCH DISH

CHEF SYLVIA ROZEBOOM

5 Minutes
Break

break

food tasting

12.40 - 13:00

MASTERCLASS

ETHNIC CUISINE:
Modern Indian cuisine

Chef Manish Prasad

SIGNATURE BY SANJEEV KAPOOR

15 Minutes

acrobatic pizza show

pasqualino barbasso

world champion

5 Minutes
Break

break

food tasting

13:20 - 13:45

guest star masterclass

the first greek chef with 2 michelin star in history presenting his cuisine

chef angelo lantos

2 michelin star
spondi restaurant
athens

15 minutes

pizza masterclass

CHEF ALESSANDRO LUNARDI

13:55 - 14:15

DEMO/ TASTING

MKN
Ultimate Commercial Kitchen Technology
Made in Germany

CHEF RABIH AL AARAJ

HEAD CHEF R&D
MKN

5 Minutes
Break

break

food tasting

14:25 - 14:50

guest star masterclass

the only moroccan chef with a michelin star presenting his cuisine

chef faycal bettioui

1 michelon star
krone restaurant

10 minutes

FOOD TASTING

MUDDLE ME PRESENT: FUTURISTIC MOCKTAILS

DONNE SALAZAR

MIXOLOGISTE
Muddle Me

15:00 - 15:20

masterclass

masterclass
modern cuisine from the gulf

Chef Ahmed A.Al-Shaya

Culinary Director Kuwait Airways VVIP Flight catering

5 Minutes
Break

break

food tasting

15:25 - 15:50

guest star masterclass

for the first time an israeli michelin star chef cooking to make history

chef gal ben moshe

1 michelin star chef
glass restaurant
berlin

5 Minutes
Break

break

food tasting

15:55 - 16:10

acrobatic pizza show

pasqualino barbasso

world champion

15 minutes

FOOD TASTING

GRANA PADANO

CHEF WALTER POTENZA

10 Minutes
Break

break

food tasting

16:25 - 16:45

MASTERCLASS

SILAL: ORGANIC VEGETABLES MASTERCLASS

ROSARIO / WALTER POTENZA

10 Minutes
Break

break

food tasting

16:55 - 17:15

MASTERCLASS

CROSS ETHINC CUISINE

Ahmed Farghaly Abdelhafez

IL FORNO RESTAURANT

10 Minutes
Break

break

food tasting

17:25 - 17:45

masterclass

FOOD TASTING
BUTTER PAIRINGS

CHEF SYLVIA ROZEBOOM

10 Minutes
Break

break

food tasting

11:20 - 11:35

MASTERCLASS FOOD TASTING

MUDDLE ME PRESENT: SPECILTY COFFEE

CRISTOPHER DOMINGO

Specialty Coffee master at muddle me

10 Minutes
Break

break

food tasting

11:45 - 12:05

masterclass

speciality coffee

10 Minutes
Break

break

food tasting

12:15 - 12:35

masterclass

FRENCH CREAM
TRADITIONAL PASTRY RECIPE

CHEF SYLVIA ROZEBOOM

10 Minutes
Break

break

food tasting

12:45 - 13:05

masterclass

local chef
uae sustainble eating
ethiopian cuisine

SARAH ARADI AL HABASHA

10 Minutes
Break

break

food tasting

13:15 - 13:35

LOCAL CHEF
UAE SUSTAINBLE EATING

CHEF LANA NASSER

5 Minutes
Break

break

food tasting

15 Minutes

acrobatic pizza show

pasqualino barbasso

world champion

13:55 - 14:20

uae sustainableeating campaign presentation

interviews with the protagonist

14:20 - 14:40

UAE SUSTAINABLEEATING
AWARDS: CHEFS AND COMPANIES

AWARDS:

  • SILAL
  • EMIRATES HYDROPONIC FARM
  • ALKALIME RESTAURANT
  • CHEF SARA ARADI
  • CHEF LANA NASSER

15 minutes

FOOD TASTING

GRANA PADANO

CHEF WALTER POTENZA

10 Minutes
Break

break

food tasting

15:00 - 15:15

masterclass

FRENCH CREAM
CROSS ETHNIC PASTRY RECIPE

10 Minutes
Break

break

food tasting

15:25 - 15:50

masterclass

uae sustainble eating

ALKALIME

10 Minutes
Break

break

food tasting

16:00 - 16:15

acrobatic pizza show

pasqualino barbasso

world champion

FINAL THANK - PICTURE